Bestelinfo

Winkelen

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Als u meer informatie wilt over het artikel of u wilt het artikel bestellen, dan klikt u met uw muis op de kleur of het knopje “bestel”.
U komt nu op de bestelpagina terecht. Als u een artikel wilt bestellen dan controleert u nogmaals de kleur, aantal en de glansgraad en klikt op “bestel”. Het artikel wordt automatisch in uw winkelmandje geplaatst.

Verzenden

Alle goederen worden verzonden via TNT POST.Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 17.00 bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling de volgende dag door TNT POST bezorgt op het gewenste adres.
Alle bestellingen worden vanaf € 50,– gratis naar uw adres in Nederland (ook op de waddeneilanden) toegestuurd, ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt. Indien u minder dan € 50,– bestelt, dan brengen wij € 6,95 verzendkosten in rekening.

Betalen

Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels:
· Overschrijving via bank- of girorekening
· IDEAL (voor Rabo, ABN Amro, SNS en Postbank rekeninghouders)

IDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank en Postbank. Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Waar zie ik dat er met IDEAL betaald is?

Na elke betaling met IDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken.
Ook binnen internetbankieren en op uw rekeningafschrift is elke betaling met IDEAL zichtbaar.

Overschrijving

Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt.
Onze betaalgegevens: 1216.52.408 Rabobank te Roosendaal

Retourneren

Als de kleur van een artikel dat u besteld heeft niet goed is, dan kunt u dit artikel altijd ruilen mits ongebruikt, onbeschadigd of speciaal voor u op kleur gemaakt.
U kunt het betreffende artikel in de doos terugsturen naar:

Verfwebwinkel.nl

Brugstraat 18
4701 LE Roosendaal

Vermeldt in een bijgaand briefje het bestelnummer en welke artikelen u wilt terugontvangen.

Aansprakelijkheid

Verfwebwinkel.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door Verfwebwinkel.nl verkochte producten. De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Verfwebwinkel.nl kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Verfwebwinkel.nl is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. Verfwebwinkel.nl is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Verfwebwinkel.nl zo spoedig mogelijk worden aangepast. Verfwebwinkel.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

Overmacht

Onverminderd de overige aan haar toekomende rechten, heeft Verfwebwinkel.nl in geval van overmacht het recht om, naar eigen keuze, de uitvoering van uw bestelling op te schorten, dan wel de overeenkomst, zonder rechterlijke tussenkomst te ontbinden, door u dit schriftelijk mee te delen en zonder dat Verfwebwinkel.nl gehouden is tot enige schadevergoeding, tenzij dit in de gegeven omstandigheden naar maatstaven en redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar zou zijn.