Decoratie

Decoratie

Iedereen decoreert op zijn eigen manier. Kleur speelt hierbij een belangrijke rol. Kies een van de 132 kleuren Engelse verf om jouw ruimte te decoreren. Of je nu een muur wilt schilderen of een meubel, Farrow & Ball heeft voor iedere schilderklus de perfecte verfkleur. Zoek je nog inspiratie voor je eerstvolgende schilderklus? Lees dan verder over een van onderstaande thema’s:

Hieronder vind je meer informatie over deze thema’s:

Ideeën ter inspiratie

Met Engelse verf decoreer je jouw woning op diverse manieren. Met maar liefst 132 verfkleuren en diverse verfafwerkingen biedt Farrow & Ball het meest complete assortiment Engelse verf. Varieer de glansgraad van je verf voor een speels effect. Speel ook met verschillende kleuraccenten en figuren.

Ideeën voor buitenshuis

Ook buiten creëer je een unieke uitstraling met de verkleuren van Farrow & Ball. Heb je er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht om je kozijnen, schutting of metselwerk een kleurtje te geven? Ook voor bloempotten en tuinmeubilair heeft Farrow & Ball mooie verfkleuren in de collectie. Wij adviseren je graag over de mooiste kleuren voor jouw exterieur.

Diverse decoratiestijlen

Er zijn vele manieren om je huis te decoreren. Kleur speelt hierin echter altijd een belangrijke factor. Voor iedere schilderklus is een prachtige kleur Engelse verf verkrijgbaar. Wij adviseren je graag.

Wil je graag persoonlijk advies over het decoreren van jouw ruimte? Een van onze specialisten helpt je graag! Neem direct contact met ons op voor een antwoord op jouw schilderklus.