Kleur

galerij Engelse verfwinkel

Kleur is een van de belangrijkste sfeermakers in het interieur. Met Engelse verf kun je bijna iedere ondergrond van jouw gewenste kleur voorzien. Zo creëer je een unieke sfeer in je woning. We geven je graag kleurtips voor je schilderklus. Dit doen we aan de hand van de volgende thema’s:

Hieronder lichten we kort toe wat voor informatie je allemaal van ons kunt verwachten:

Inleiding tot kleur

In de inleiding tot kleur geven we een aantal handige tips voor het selecteren van de juiste kleur. Daarnaast adviseren we je om een verfkleur altijd eerst te proberen door middel van een sample pot. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan als een kleur toch niet helemaal is zoals je verwacht had.

Kleurtips voor je schilderklus

Vind je het moeilijk om een kleur te kiezen? Lees dan onze kleurtips. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om meerdere kleuren in een kamer te gebruiken? En wat doen koele en warme kleuren voor een ruimte? Je vindt het antwoord op deze en andere vragen in onze kleurtips.

Kleurenschema’s

Kleuren zijn op talloze manieren toe te passen. Voor het creëren van een bepaalde sfeer, kun je een kleurschema gebruiken. Zo laten we onder andere een industrieel, glamorous en natuurlijk kleurenschema zien. Afhankelijk van de gewenste sfeer kun je een kleurschema voor jouw te schilderen ruimte selecteren.Wil je meer informatie over kleur? Neem dan contact op met een van onze specialisten.